Képzés!

20 éves tudásunkat adjuk át neked

Most már a Dunántúlon is, Magyarország egyik legnagyobb autóápolási webshopjával karöltve  https://www.carzoneshop.hu  elindítjuk képzéseinket!

Szeretnél végre a hobby autóápolóból, autókozmetikussá fejlődni, saját vállakozást indítanál, de nem tudod hogyan fogj bele? Itt a lehetőség!

A mi segítségünkkel elsajátíthatod a polírozás alapjait, a fényezés előkészítését, felületvédelmek típusait, kerámia bevonatok, waxok telepítésének alapjait, aládolgozás menetét.

Nem szégyen tanulni mástól, hiszen ebben a szakmában folyamatosan fejlődni kell, tedd meg az első lépést, és jelentkezz a képzésre.

Polírozás alapjai, anyagismeret (elmélet és gyakorlat) tréning
1 nap : 75.000 Ft

Mit adunk neked? Elméleti és gyakorlati tudásunkat adjuk át neked, amellyel elindíthatod saját vállalkozásod, vagy szintet léphetsz az autóápolás és autókozmetika világában. Használható tudást! Fontos megjegyezni, hogy 1 nap az alapok elsajátítására szolgál, profi szakember csak küzdelmes munka árán válhat bárkiből. Mi segítünk, hogy elindulj ezen az úton.

Ahhoz, hogy magabiztosan kezdj bele a polírozás művészetébe, kellenek a jó alapok. Szeretnéd megtanulni a szakma trükkjeit? Akkor ez a képzés neked szól! Dolgozhatsz rotációs géppel, excenteres géppel, megismerhetsz új korong típusokat, anyagokat, polírozási technikákat. A nap végén azt fogod mondani, megérte eljönni! A képzési napon lesz elméleti rész, de azt követően tömény gyakorlati oktatásra számíthatsz.

Nem untatunk unalmas, felesleges elméleti dolgokkal. Aznap az a feladatunk, hogy minden kérdésesedre választ kapj, és élesben dolgozhass, felügyelet mellett.A képzési nap végén, tanúsítványt kapsz a részvételről, amely igazolja, hogy megfelelőe képességekkel rendelkezel a munkádhoz.

Kihozzuk belőled a maximumot!