Powered by Smartsupp

3 év, 1000 autó, Kitt, mi kell még?

2024.06.07

Szenzációs hétvégén vagyunk túl! Visszahoztunk egy szeletet a gyerekkorunkból.

2021 június elsején nyitottuk meg kapuinkat, immár 3 éve! A kezdeti nehézségeknél csak a lelkesedésünk volt nagyobb! Nehéz időszak volt. Az első év mondjuk így, tanuló pénz volt. Sok energiába telt, de megismertetek bennünket. Büszkék vagyunk rá, hogy tőlünk még senki nem ment el rossz szájízzel. Igyekszünk mindenkinek segíteni. Munkaidőn belül és kívül is. Szerepet vállaltunk a mikulás ajándékoknál és a húsvéti nyuszinál is. Jövőben is tervezünk ajándékokat elrejteni. Nagyobb munkáinkat, természetesen amikor engedélyt kaptunk rá mindig publikáltuk különböző közösségi platformokon. Ezek néha különösen nagyobb sikert értek el. 1000 - 400.000 nézettségi skálán mindenhol jártunk már. Várólistánk néhol pár nap volt, de van mikor pár hétre duzzadt. Így a jövőben is ezt tudjuk tanácsolni, hogy időben jelentkezzetek be hozzánk.

 Mivel különös évforduló volt ez az idei, így mindenképpen valami nagy durranást szerettünk volna. Nagyon boldog voltam mikor kiderült Kitt fog érkezni hozzánk. Biztos sokan vagyunk akiknek gyerekkorunk meghatározó autója volt. Gyűjtöttük a különféle rágós papírokból, újságokból és volt akinek egész vhs kazetta gyűjteménye volt belőle. David Hasselhofott nem is, de hőn szeretett autójának egyetlen Magyarországon készült példányát elhoztuk nektek. Köszönettel tartozunk érte JoeT-nek akinek a szerelemgyermeke ez a járgány. Őt is már sokan ismerhetitek hiszen van neki egy nagy sikerű youtube oldala. 

Érdemes őt követni ha te is autóbolond vagy :). 

Valamint nagyon szépen köszönjük a Teki Döner pizzériának, hogy mellénk álltak, az Önkéntes Rajkai Tüzoltóságnak a felvezetésért és az Eco Domov projekt kft-nek a területért valamint nem utolsó sorban nektek, a 3 éve tartó töretlen bizalomért!

Szívélyes üdvözlettel:

Rácz Roland (detailer)