Powered by Smartsupp

A BMW amire ráfért a frissítés! képekkel

2021.10.12

Egy úri ember keresett meg minket a múlt héten. Az volt a kérése hogy hozzuk rendbe a lányának az autóját. Átnézve az autót elmondtam neki hogy az összes karcot minden bizonnyal nem fogjuk tudni eltüntetni, de természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk.

Nem volt egyszerű dolgunk. Az autó szemmel láthatóan teli volt apró körkörös karcokkal, ami helyenként hol mélyebb hol vastagabb volt. 3-4 lépcsőben políroztuk de így is volt pár nagyobb karc amit nem kockáztattunk mert a lakk réteg már nem engedte. elemről elemre haladva azonban vissza nyerte eredeti fényét és állapotát.

A 2. munkanapnál jártunk mikor jött egy újabb meglepetés. Az egyik bal hátsó ajtó egy kicsit "megviccelt" bennünket. Pontosabban a fényező aki ezt javította... Már az első körös pasztánál viszont láttuk az autó színét a szivacson. Ez önmagában ijesztő látvány lehet egy kezdőnek de valójában egy bizonyos szintig teljesen ártalmatlan. Az autó fényezésén nem fog meglátszani. ilyenkor magunkban felállítjuk a diagnózist miszerint valószínűleg az ajtó fújva volt. Az már csak saját vélemény hogy nem találhatták el a színt így a második körben kicsit "sötétítettek a lakkon" vagy egy komponensű festékkel fújták ami egy ilyen autónál szinte lehetetlen, de azért már láttunk csodákat.

Ide már kellet egy kis extra türelem :). Örömmel jelentem ezt az akadályt is sikerrel vettük. Minimális lakk veszteség mellet az ajtót eredeti állapotára hoztuk vissza. A 2. munkanap végére örömmel nyugtáztuk hogy készen van az autó teljes polírozása.

Jöhetett a lakk pihentetése. Minden polír után és bevonat felvitele előtt 12 órát pihentetjük a lakkot hogy teljes mértékben tudjanak kapcsolódni egymáshoz, így fejtik ki hatásukat az élettartamukig.

A 3. Munkanap reggelén elérkezett az idő hogy felrakjuk ezt a kifejezetten sötét autók számára készített 12 hónapos fusso coat waxot. Az eredmény gyönyörű lett. Mivel az időjárás velünk volt így ezen a napon gazdája már át is vehette autóját.s ha esős idő lett volna úgy még egy napot pihent volna itt a klimatizált műhelyünkben az autó. nézd meg youtube csatornánkon az elkészült autót.

Ha tetszenek beszámolóink vagy videóink akkor kérlek kövess minket facebook-on, instagramm-on, youtube-on ,tiktok-on.