Powered by Smartsupp

Az autó mint érték?

2022.03.09

Olyan világot élünk, ahol a fizikai illetve tárgyi értelemben vett eszközök meggyőzőbb értéket képviselnek mint a papíron leírott vagyonok. Ebbe a vérkeringésbe sodródott bele az autó piac is. Az egyre fokozódó alapanyag hiányok, és ezáltal az új autók átadásának elcsúszó időpontjai felértékelték a használtautó piacot. Mostanra mint befektetés is gondohatunk egy-egy autó szerencsés megvételére, hiszen az áruk meredeken kúszik felfelé. Mi magunk is tehetünk sokat azért hogy az autónk még többet érjen.

Az autó esztétikai állapotának rendbehozatala illetve megóvása kiemelkedően fontos lehet egy adásvételnél. Ne felejtsük el az ember mindig benyomások alapján dönt, és az első amit meglát az a külalak. Épp ezért fontos a megjelenés, egy szépen polírozott autó nagyobb eséllyel indul egy eladásnál mint a karcokkal teli társa és százalékos arányban is jóval többet lehet kérni érte.

Sokkal többet mint amennyit rá kell ez ügyben költeni. Mi ezért vagyunk hogy az autókat kívülről és belülről is rendbe hozzuk. Azok az autók amik idáig nálunk jártak korrekciós polírozáson egy eladás miatt, mind el is keltek. Hozd el hozzánk autódat mi ingyen felmérjük állapotát, és elmondjuk a lehetőségeket, hogy milyen esztétikai korrekciókra lenne ahhoz szükség hogy autód ismét új színében ragyogjon

Ha tetszett a cikk és kiváncsi vagy a többi munkánkra is kövess minket facebookon: