Powered by Smartsupp

Szeszélyes nyár után, nehéz ősz következik.

2022.09.21

Sziasztok! Régen jelentkeztem új bloggal. Eltelt a nyár, és szerettem volna egy kis összefoglalóval kedveskedni nektek. Sok nagy projekt végére értünk, párat kiválasztottam nektek. Talán kezdjük is egy külföldi megkereséssel. Egy forró nyári délután csörrent meg a telefon, benne egy kimért, kedves németül beszélő hanggal. Közölte velem, hogy sikerült megvásárolnia egy nagy álmát. Azonban egy nagyobb takarítás szükséges mivel az autó 3 évet állt egy elhagyatott garázsban. Ezzel így önmagában nem is lett volna baj, de az autó egy coupe Bmw. Ennek az a sajátossága, hogy ajtó becsukódásnál a gumi helyett az ablak szigetel. Ezelőtti gondos gazdája az autót úgy rakta le, hogy az akkumulátor sarut le húzta. Így az ajtó becsukása után, nem zárt teljesen. Így sajnos a 3 év már hosszú idő lett... a környezeti változások könyörtelenül lecsaptak a Bmw belsejére. 3 napi munkával sikerült, szinte gyári állapotába hozni az autót. Tekintsd meg róla videónkat!

Ebben az időszakban az egyik pajta lelet, jött a másik után. Következő vendégem egy motor volt. Szintén egy elhagyatott garázsból.

Már már kifelé mentünk a nyárból, amikor újabb telefon jött. Egy Brabus motor tuningos Amg Mercedes lett a következő alany. Itt egy kicsit álljunk meg. Nem árt teljes nevén hívni ezt a fenevadat. Mercedes Amg Cls 63s V8 Biturbo 730 Lóerővel. Aki Merci rajongó, az tudja hogy ez a Mercedes valaha gyártott legerősebb széria motorja. Tehát egy brutális gép. Engem ért a megtiszteltetés hogy dolgozhattam rajta. Természetesen pár videó erről is készült.


Utoljára hagytam, talán a legnagyobb megtiszteltetésemet. Elhagytuk az 5000. követőt az egyik vezető közösségi médiában! Nagyon szépen köszönöm hogy ennyien kedveltek és nézitek a videóimat. Reméljük a jövőben is számolhatunk be nektek még pár csodálatos autóról. Nehéz ősz következik. Alig hogy túl éltük a covidot, most egy másik megpróbáltatás elé lök minket az élet. Reméljük mihamarabb rendeződik a rezsi helyzet, és ismét visszatér az élet a rendes kerékvágásba. Sajnos ebben nekünk nem sok beleszólásunk van, csak annyit tudtunk tenni, hogy megpróbáljuk a végsőkig alacsonyan tartani az árainkat. Én most elköszönök tőletek, köszönöm hogy elolvastál. Műhelyünk mindig nyitva áll, gyertek és próbáljátok ki szolgáltatásainkat.