Powered by Smartsupp

Körültekintő

2023.10.01
Jó pár hónap telt el az utolsó blogom óta, így időszerűvé vált egy friss blog múltunkról, jelenünkről és jövő képünkről.
Rengeteg minden történt velünk az elmúlt hónapokban, néhányszor általunk még nem ismert új vizekre is eveztünk.
Kipróbáltuk magunkat más szerepekben is, így például beálltunk a veterán autós találkozó támogatói körébe is. A helyszínről rengeteg élő videót készítettünk, ami visszajelzések alapján sikereseknek mondhatunk, hiszen több mint 3 ezren követtétek beszámolónkat.


Érkezett műhekyünkbe egy csomag is a Maxolentől, és vele együtt egy felkérés is termék tesztelésre, meylyről videókat Tik-Tok csatornánkon láthattok. Aki esetleg nem látta ezen videóket, még pótolhatja hiszen prémium autóápolási termékeket mutatunk be.


Időről-időre megleptünk titeket egy-egy saját készítésű kis filmmel is, ezen jó szokásunkat a jövőben is folytajuk. Nem szerettünk volna az átlagos autókozmeitkák néha már már unalmasnak tűnő és sajnos néhol agyon filterezett képei köré szorulni, így esett a választás ezekre a különböző tematikájú kisfilmekre.Ezek a videók saját készítésűek, semilyen rendezői vagy filmes tapasztalattal nem rendelkezünk, csupán szívvel-lélekkel készítjük őket.Videóinkat Youtube csatornánkon is megtaláljátok. Amennyiben elnyeri tetszéseteket kérünk iratkozzatok fel követőink közé!

Legújabb videónkat horrorisztikus köntösbe bújtattuk:

Történetünknek itt még nincs vége .A Carzoneshop-al közösen elindítottuk képzéseinket ahová már nagyon szép számmal jelentkeztetek. Hamarosan erről is mutatunk egy kis összefoglalót, és reméljük minél többen szeretnétek elsajátítani ezt a szép szakmát hobbi vagy akár profi céllal, melyben mi segítségetekre leszünk.

Sajnos tapasztalataink alapján a használt autó vásárlása manapság olyan, mint a szerencsejáték, vagy bejön vagy nem :). Igyekszünk segíteni neked abban, hogy álmaid autója ne váljon a rémálmoddá, így állapfelmérésünket új szolgáltatásként indítottunk el, akár helyszíni kiszállással is.
 További részleteket itt olvashattok róla:

Végül, de nem utolsó sorban nemsokára bemutatjuk új családtagunkat is. Folyamatosan fejlesztjük eszköz parkunkat, így hamarosan érkezik egy újabb polír gép is, hiszen gépekből sosem elég:). A bemutatkozásról készítünk majd egy rövid videót.
Régebbi eszközeinkről kélszűlt videót itt nézhetitek meg:
Ne feledjétek, várótermünk is teljesen megújult, ahol ingyenes üdítő, kávé, tea kínálatot biztosítunk neked a várakozás ideje alatt

Bővebben itt olvashatsz róla:

.Egyik szemünk sír a másik nevet, de az utóbbi időben rohamosan betelik a heti naptárunk, így kérünk titeket igény esetén mielőbb egyeztessetek velünk időpontot! És ne feledjétek....christmas is cooming soon:))