Powered by Smartsupp

Ő és én

2022.02.20

Izgatottan vártam ezt a hetet mert tudtam, hogy egy különleges autó érkezik hozzám. Azt hiszem ennek a feleségem örült a legkevésbé, mert a hét első felében már nem lehetett hozzám szólni. Mi autó bolond emberek ismerjük az érzést, mikor a műhely kaput átlépve más világ nyílik felénk, ez a világ olykor képes beszippantani minket. Velem is ez történt ezen a héten.

Hisz a vendég nem más volt, mint egy 911-es Carrera, egy igazi young timer. Ez egy boxer motoros fenevad, ilyen autókat manapság már nem gyártanak.

Egy alapos előkészítést követően megkezdtem a polírozását. Elemről-elemre haladva látni ahogy új köntösbe bújik ez a csoda, igazán felemelő érzés.

Utolsó munkanap a tökéletes és most már karcmentes felületre megkapta a kerámia bevonatot, ami megkoronázta a vele foglalkozott 24 órát.

Köszönjük a bizalmat, hisz az autó nagyon messziről érkezett hozzánk. Megtisztelő és egyben felemelő érzés hogy a gondos tulaj minket bízott meg az autó rendbetételével. Neked pedig kedves olvasó köszönöm hogy itt jártál. További munkáimat itt az oldalon a referencia fül alatt megtekintheted